Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Gafferted

IOS Remote App

Recommended Posts

The Zeros Remote app has always been a bit flakey but has recently become so slow to connect to our FLX and sluggish if it ever does, as to become almost unuseable on my phone and iPad.

Has anyone else had problems? Is this anything to do with the recent IOS update?

I'm using and old TPlink ADSL router (not connected to the net), with the FLX set to fixed IP (using DHCP doesn't seem to help)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Both,

Derek- apologies, I didn't see your topic dated May 1st. Also just to confirm, the latest version of ZerOS is 7.9.4, available here...

http://zero88.com/forum/files/file/17-zeros-794/

Can you confirm what version of the apps you are running?

We are in the process of testing the latest version of the Monitor and Remote apps that we're hoping to release soon.

Any queries let me know.

Edward

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've just got back from the the theatre (Pump House - you'll know it Edward!) so I can't check the Zeros version right now but I'll try to remember to later

One thing I did try was turning off Artnet, which seemed to fix it, as did setting to unicast.

Eddie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Eddie,

I updated your software last time I was at Pump House, so you should be on ZerOS 7.9.4. What version are your apps?

That's interesting disabling Art-Net solved the issue. Were you using Art-Net? Were any other networking protocols enabled?

Edward

Share this post


Link to post
Share on other sites

The app on my phone is 3.1.10.0

No Artnet is not being used - the only things on the LAN are the router/wap, the flx and a phone.

It did go a bit awol when a colleague tried to connect the remote app from another iPad at the same time as I was experimenting with naming a cue from my phone. When I went up to the desk I found 2 blank screens and no response to button presses. A power cycle fixed that.

No error log was generated

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, 

I've got the same issue with the remote app and my flx, the app is going too slow and does'nt work properly;-). This issue start since I've updated the flx to 7.9.4.

I've got the lastest version on my iphone and the ipad i use for it.

What can i do to make it works fine?

Thanks for your answer.

Regards

Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Matt,

Thanks for letting us know, are you using any other protocols, or have you just got the console's Remote connection enabled?

We are close to releasing the new iOS and Android apps, which have major behind-the-scenes changes that should prevent issues such as these, as well as bringing other features including an Apple Watch app. If you are keen to try these new apps as soon as possible, send me an email, and we'll look to add you to our beta testing group.

Any queries let me know.

Edward

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.