Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
gmanno

Zero remote app iPhone iPad

Recommended Posts

Hello we have trouble using the new version of the remote.

Since updating to the recent new version we are not able to control parameters on any fixtures, basically after selecting fixture the wheels doesn't pop on the window therefore removing any parameter is impossible.

We have same issue on iPad iPhone or iPod touch.

Do let us know

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello, just updated to latest 7.8.2.36, saved all my work, performed the update then reboot...everything worked well all configuration and file are in place, but now remote the desk is even more problematic, the console doesn't show on the app at all when I try to connect..... can't figure out what is going on..

 

many thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

the console doesn't show on the app at all when I try to connect

When you install new software, the settings will be sent back to default - so you'll need to enable the remote again (SETUP > Network > Remote). Ensure the IP addresses etc are correct too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jon, I'm having a similar problem. I haven't been able to get the latest version of the (Android) Remote or Monitor apps to connect with our Solution XL (7.8.2.36) at all. Time to fiddle on site is always limited, so I try it every now and then with slightly different approaches, but it's always the same. The desk is connected directly to the router; my android phone is linked to the same router, I enter the IP address that I have given the desk (have tried numerous different ones) manually and the app just sits there looking with no result. I have enabled and disabled the remote feature on the desk numerous times and the desk has been rebooted many times in between attempts. Last night I attached a different router and that made no difference. It's a real pain because often I could really do with a remote tool when focussing.

 

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I haven't been able to get the latest version of the (Android) Remote or Monitor apps to connect with our Solution XL (7.8.2.36) at all.

What Android device are you using?

 

The desk is connected directly to the router

Are you connecting using a Straight or Crossover cable? Which Router are you using? Are you plugging into the LAN ports, or the WAN port?

I enter the IP address that I have given the desk (have tried numerous different ones) manually and the app just sits there looking with no result.

What IP address are you giving to the console? And what IP address are you giving to your Android device?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am running 7.8.2.4 and have an iphone 3 which works well but has a very cracked screen so bought an iphone 4. This works ok but the wheel don't appear. What could be wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am running 7.8.2.4 and have an iphone 3 which works well but has a very cracked screen so bought an iphone 4. This works ok but the wheel don't appear. What could be wrong?

any ideas on this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Simon

 

It is a known bug which, I believe, is set to be fixed in a soon to be released console release

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.