Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
ice

Bug modifying colour-attack

Recommended Posts

I seem to have found a minor bug in the new software versions. I created a colour-chase with a fixture, just recorded 2 steps with 0 and 255 as values.

When running the chase, I press COLOUR and then adjust the attack parameter. I can effectively use it to alter the attack to fadein-fadeout, but returning it to snap won't work? I've also tried the same thing using beamshape / position parameters, it seems to work fine with those.

You can easily recreate the situation for testing matters. The colour-action was set to snap, and i used a normal chase with 2 steps (as described).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Were you running the chase from the Playback X, a submaster or an SX button (mambo frog).

 

I have just tried it on a fat frog here, and can adjust the colour attack between snap and fade, when playing back on the playback X.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was running on a submaster I think. I created the chase with only the colour attribute (so pressed colour+program), set the colour to snap, and transferred it onto a submaster. When I output the chase (output screen shows 0->255->0 and so on), select the fixtures and press COLOUR+attack, the attack changes! The values start running up from 0 to 255 and back again; so it does work. But now I tried to set the attack back to snap (that's the first option, right? |_| that one turned 180 ;)), but the values didn't.

I had no fixtures attached at the moment (was at home), so I don't know if it even was a visible error. Anyway; I guess the first option should display 0->255->0 again, or is that my mistake?

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, just tested it here again on the fat frog and it appears that for colour chases running on a submaster, you can adjust the colour attack from snap to fade but not back from fade to snap :oops:

 

I have tried it with beamshape and position chases running on submasters and they appear to work fine 8O

 

Frog Reference No 5475 - Live adjustment of Colour attack for chases running on submasters - cannot change from fade to snap - Bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.