Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
adambear

Have I broke it?

Recommended Posts

HI all, this is my first post. We have recently purchased a zero 88 solution desk, I have spent the last week setting it up and playing around with it. I have setup some submasters for the moving heads we have and all was going well, I then had a fiddle around and it looks like I have changed the default value for changing stuff like shutter and intensity etc, I used to be able to adjust on the dial between 0-100 and now goes from 0-255 and its stopped all of the submasters that I set up from working. Any help would be very much appreciated. Thanks so much in advance. Adam

Share this post


Link to post
Share on other sites

it sounds like you have changed your display from % to DMX value. (% shows 0-100 and DMX will show the actual value being out put 0-255) to toggle this setting press the 'special' key to change the MFK keys to the special function, now press MFK key 10 (this is the right most key second row down, it will display either DMX, percent, details(dmx) or details (%) ) then select percent. this will return the values back to show values in percent format (0-100). hope this helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.