Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
jester777

Lost Mac 250 Control, Fat Frog

Recommended Posts

I have a Fat Frog running the latest software controlling 2 MAC 250 Wash units. Everyting has worked fine for several years, until today. I upgraded to the 10.2 software this morning. Now I cant control the movers.

 

Fixture 1 has starting address of 50 and fixture 2 starts at 70. This has been the setting since day 1 with no problems. I go into superuser and see in the patch screen that these values match what is set in the light. The only contrlol I have is when i use the postion wheel the colors change ont the Martins, beamshape and brightness work as well, nothing else works, not even home.

 

Any thoughts? I have limited knowledge!

Thanks!

Daron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.