Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
bullfrog

BullFrog Memory Problem

Recommended Posts

HELP!!!

 

Im currently running a BullFrog 96 in my theatre but for some reason its started acting up.

 

Basically whenever i create a memory in the cuestack and then create a following memory on the next cue, the generics that i take out from the previous scene stay in, to the point where i just end up with all my generics on?

 

Really need some help as i have a show coming up at the weekend!!

 

Thanks,

 

Sam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Sam,

 

there are two possible cause for this one is the desk is in tracking mode, the second (this is what I think you are seeing) is you have the playback X fader at full when you are recording, if yes this acts like a build on previous so the dimmer channels are being recorder into from via that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahh, that was the problem. Thank ever so much, such a silly mistake but because I was panicking I obviously over looked this and thought it was a problem with a desk haha

 

Thanks

 

Sam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.