Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
rt59

Chase times

Recommended Posts

I'm having trouble, when programming chases, (Orb XF) in setting the speed. I programme the steps into a stack, and I convert it to chase, but when I change the number of bpm in the speed window and click ok, the chase just keeps going at the same (fast) speed without taking any notice of my programmed bpm. Have I missed something out?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

Can you email me your show file please, and let me know which stack you are having the problem with.

 

Many Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites

At the moment it seems to be doing what I ask it to. But I don't know what I did that was different. I think I need some training! I'll get back to you if it happens again. thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.