Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
crunchylogic

Cannot get any RS232 communication working with Chili Node + Crestron + Chili Dimmers

Recommended Posts

Hey there Zero88

 

Hope your new year is going well! Just having an issue an installation we just did out in Munich with a few 24 channel chili dimmers and a chili rs232 node. Trying to control the dimmers from the Crestron AV2 processor hooked up through an RS232 to the Chili RS232 node to the RJ 12 to the RJ12 on the chilli dimmer and I cant get any messages back or affect the dimmers at all.. Im @ 9800, 8, 1, n and have the chilinet enabled and dimmer no.s correct.. not sure what to do. Any assistance is appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there,

I'm having the same problems.

I'm Using an AMX NI-3000 with a Chili PRO 12-10i + RCD.

Connected my chilinetwork as following:

 

Dimmer (120 Ohm)> RJ12 > RS232 Node > RJ12 > Chili control panel 7 Button > 120 Ohm

 

When i push a button on the control panel the dimmer recalls the Memory. But when i send a command over the AMX,

I get none RX back and nothing happens on the Dimmer.

 

The green LED on the NODE flashes, The Red LED does not light up at all.

 

What is the problem, i'm trying for more then a week now to get it to work....

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.