Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
Ian_SDC

Betapack 2 Dead

Recommended Posts

Betapack 2 was working fine till on DMX until someone plugged a Zero 88 analogue board in. Now wehn powered up no lights on the front.

Could it be they had the Voltage to pin 7 set to the wrong version and it has burnt something out. Or is it just a fuse inside somewhere

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes there is an internal fuse. It is a 50mA T type 5mm by 20mm glass fuse located on the triac PCB between the transformer and the live input from phase 1.

You can use an 80mA if you can't loacate a 50 but would not go higher than this.

 

To loacte the fuse:

Isolate the pack from the mains supply.

Remove the lid of the unit.

With the front of the pack towards you the transfomer is on the LHS of the PCB.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.