Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
Jack_KTown

Sirius 500

Recommended Posts

Hello,

 

I have the problem that the desk is loosing the links between memory and brightness submaster when power is switched off.

It also happend, when I save the show to the floppydisk and turn power off and then on again.

The desk loads the show from the floppydisk rebuild the desk (memorys an focus submaster) no error messages are shown.

Then I switch to run mode.

The window with the submasters linked to the memorys is empty (when using the submasters nothing happend).

But when you press the transfer button in program mode all previous programed links are shown in the pop up window.

When the first link is done, the list in the pop up window is cleared and shows the previous done link correcty.

 

Otherwise the desk works fine.

 

Any ideas to solve the problem?

Thank you in advance.

 

Some additional infos:

Desksoft: 3.9

Global fixtures: 4.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please can you e-mail me on the address below with the desks serial number, willthen be able to date the hardware and be able to help solve the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.