Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
Studio111

effect generator not working

Recommended Posts

Hi,

 

I have my fatfrog now for 4 years and always worked with my effect (triangle, square .... ) Yesterday I did een reset of my frog and know when I program a movement it don't start. i know I have to set a speed and set a value on de Y and X parameters

 

Is there another setting that I miss

 

Regards

 

Guido

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure the desk is running the latest software (10.12), so you're not getting tangled up in old problems here. Movement effects now stop if the master fader (Submaster or Playback X) is down, or if the Grand Master is down, or if Blackout is active.

 

If you're still having problems, please attach a copy of your showfile and let us know which memory/submaster isn't working so we can look into it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For movement effects to work, you need to identify the Pan/Tilt channels under the Special setting in the Fixture Type Editor...

 

SpecialPan.JPG

 

Your showfile also indicates the desk is running version 10.9, I'd recommend upgrading to 10.12 so you're not getting stuck on old problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.