Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
stewart

Set Up Problems

Recommended Posts

hi

 

just got a new jester desk for new school building. The dimmers of the lights are working properly and wiring seems to be fine but i can't seem to be able to get the desk to work. The onlt way i can get it to send a signal to the dimmers is to have the first three channels up full. if i take any of them down it cuts the lights. I know it is something stupid, have rung the supplier and he dont know. Any one help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

:blink: sorry, stewart, can´t help you,

but i got a similar problem: my jester was working fine, but all of a sudden the output is gone. The desk shows me the outputs as normal, but dimmers get no signal.

What could have happened to my jester?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here I am again, problem is solved, it was a dimmer thing. There was a little problem in one of the wires that connect dimmers.

Fat frog could manage, but jester was irritated by that.

So, Stewart, may be if you check again your dimmer system you might find the reason for the strange situation.

Wish you the best!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.