Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
Lagstorm

Troubles with installing the desk software

Recommended Posts

I have some troubles when I'm trying to update my desk software to the 4.0 version. I have burned the ISO to the cd. When I boot the desk, the menu with "Install desk OS and Install CO-processor firmware will show up normally. I click the install desk os and it starts to install them. After message "copying OS files begin the errors.

ERROR: Unable to create Showfile1

ERROR: Unable to create Showfile2

and so on...

The last error is Unable to create orig DeksRes1

After that it tells that the install is finished and you must reboot the disk.

I can update co-processor and lcd firmware. I just don't have the updated features. The version of the desk software stays in 3.0.8

What should I do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Lagstorm

 

Can you please PM me the serial number of your desk, and also all the information displayed in the Software Versions screen. This will help to track down what is causing the problem here.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I burnt the ISO with Deepburner. Now the problem is that desk tilts in format window. It's been jammed now for 24 hours so I think it won't go further. What should I do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Lagstorm,

 

On 3 November we made an update to the installer for Version 4 software. It is called 4.0.0B and can be downloaded here. Functionally this is identical to version 4.0.0, the only change is to the installer to correct a problem found with the Compact Flash card in some desks.

 

If you haven't done so already, can you try downloading this version, burn a CD with it, and upgrade the desk again?

 

Let us know how you get on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still have the problem. How long should the formatting take?

In the first time when the errors (which doesn't appear anymore) came I continued the install and installed the new lcd and co-processor firmware. :oops: I think that could be the problem. It is trying to format something it is not ordered to or something like that. Just wild quess.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried to install an old operating system called Frog2_os0_0_0_sw3_0_0.zip to have a fresh startup. It installed with no problems. After that i tried to install the new operating system, but it still jams to the formatting disk screen. I have used the Deep Burner to make that ISO-file.

What is wrong with my desk? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Lagstorm

 

I'm sorry for the delay in getting this solved. We're in the process of investigating the exact cause of this problem with the installation files. We should have an answer within a few days.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.