Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
SilverStone641

Leap Frog submaster problem

Recommended Posts

Hello, i've been trying to program lighting scenes into my leap frog console and ran into a bit of a problem. I have 42 par cans that i'm trying to program and everything seemed to be going fine. but then when i switched from one submaster to the next, my colorpros reset to a different color, and my technobeams moved position?!! obviously thats an issue. I tried programming on a virgin submaster page, with the technobeams and colorpros totally off, and still got the same results. i'm pulling my hair out over this. thanks!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The age old question once again - Is the desk in full or partial mode ?

 

If the desk is in full mode - all generic channels and all fixture parameters will be recorded onto the submasters regardless of whether you have set or changed any of their parameter values. When you raise the submaster the fixtures will go to these values.

 

If you wish that submasters only affect the fixtures that you specifically program into the data or transferred memory then the desk must be in Partial Mode.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.