Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
lxkev

has the frog 2 got a LTP WAIT Time??

Recommended Posts

On the pearl there is a "LTP Wait - Delay before the LTP channels start to move", which is something i've always thought was missing on the FROG 1's.

 

If the FROG 2 has this it will make my day:-) so........

 

has the frog 2 got a LTP WAIT (delay)time??

 

If not.. please, please, please. please add it before you send out the new desk!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

On the Frog 2 - A cue as an entity has a wait time, which if programmed which makes the cue run automatically when the previous one has completed.

 

In addition ... every fixture parameter programmed in the cue (intensity, colour, gobo, pan, tilt etc) has it's own delay and fade time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So it will be possible to do the following:

 

Move from A to B in 10 seconds, after five seconds turn color from red to green with a 2 seconds transition time, after nine seconds change gobo. Move in black and restart cue.

 

:?:

Share this post


Link to post
Share on other sites

How long is a piece of string? Not long, you can have a single time for the whole memory or go into time function where you get a list of all the attributes for a fixture, you then simply add a time for each one. Or you can set a time for all colours, all beam, all position....

Share this post


Link to post
Share on other sites

i think im falling in love with your desk:-S does that count as cheating on my gf?:-s

 

Sound like you guys at zero88, have created a kick as desk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's been already mentioned here, but you should consider an automove function. When the desk is set to automove fixtures will automatically change to the next set of LTP parameters when the brightness is programmed (not manual!) to 0.

 

Now I program my settings like this:

- scene 1

- scene 1 with movers @ 0

- scene 2 with new LTP parameters for the movers, brightness still 0

- scene 2 with brightness

 

to make fluent fades from one scene into another. If you could program a workaround for these kinds of things, that would be great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.