Jump to content
Zero 88 Community Support Forum

Search the Community

Showing results for tags 'preset'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • General Discussion
  • Product Support
    • Fixture Support & profile requests ⧉
    • FLX
    • FLX S24 & FLX S48
    • Solution & Solution XL
    • Data
    • Power
  • Software
    • ZerOS (forum closed)
    • ZerOS Apps (forum closed)
    • Fixture Library & Editor (forum closed)
  • Legacy products
    • Legacy

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 1 result

  1. Hello everybody I have a dmx strobolight (2000W). i patched the dmx adress 1 at presetfader 1 and dmx adress 2 at preset 2. On my strobe is 1 for speed and 2 for brightness. And here is the problem: When i set preset 1 on 100%, nothing runs. When i set preset 1 and 2 on 100% it runs still. And when i set preset 2 on 100% it runs still again. So i controling the strobe only with one fader for speed and brightness together. But i want to do it with one fader for speed and one for brightness. Where's the problem ? And sorry for my bad english
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.