Jump to content
Zero 88 Community Support Forum

Search the Community

Showing results for tags 'head'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • Operator Database
  • Product Support - Current Products
    • FLX S24 & FLX S48
    • FLX
    • Solution & Solution XL
    • Dimmers
    • Network & Data Distribution
  • Product Support - Software
    • ZerOS
    • ZerOS Apps
    • Fixture Library & Editor
  • Product Support - Discontinued Products
    • ORB & ORB XF
    • Jester Range
    • Leap Frog 48 & 96
    • Frog 2
    • Frog Range MK1
    • Illusion Range
    • Other Discontinued Products

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I’m programming memories on a Solution XL at the moment and am having an issue with movers. The issue is this: Head A and head B are involved in memory 1 (both are showing blue). For memory 2, head A is not needed (it’s intensity is recorded at 0) and head B remains unchanged. For memory 3, head B fades out and Head A is required at a new position (in blue). The problem is that as memory 2 becomes active, head A instantly changes to white (the ‘Home’ colour I guess), begins to fading to black and starts to move to the position required for memory 3. It’s being driven by ‘move on dark’ but it is moving before it is dark. I need head A to fade down in blue and then move once it is at zero. What am I doing wrong here?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.