Jump to content
Zero 88 Community Support Forum

Search the Community

Showing results for tags 'beta pack 1'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • Operator Database
  • Product Support - Current Products
    • FLX S24 & FLX S48
    • FLX
    • Solution & Solution XL
    • Dimmers
    • Network & Data Distribution
  • Product Support - Software
    • ZerOS
    • ZerOS Apps
    • Fixture Library & Editor
  • Product Support - Discontinued Products
    • ORB & ORB XF
    • Jester Range
    • Leap Frog 48 & 96
    • Frog 2
    • Frog Range MK1
    • Illusion Range
    • Other Discontinued Products

Categories

  • General downloads
  • ZerOS
    • Current
    • Legacy
  • Fixture Library
  • Capture Demo Packs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I have seen a similar fault described on the forum somewhere but cant find the thread again - sorry. I have a betapack 1 that has just developed a fault: Channels 5 & 6 do not work - neither with control from a demux unit, or on manual overridde per channel. Simply no output. The channel fuses for both channels are fine. I have memories suggesting it is likely to be in the control circuitry somewhere as channels are controlled in 2s somewhere?? but would appreciate any further enlightenment. The unit is 20 years old, and aside from fuse holders getting snapped, has had no issues to date, bless it. Many thanks!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.