Jump to content
Zero 88 Community Support Forum

ferg

Regulars
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

  1. Thanks it all works now, great to have Capture back Ferg
  2. Hi there, Got the update yesterday and installed on the console, after the install it asked to do a firmware update, I had a monitor attached so I started the update and after 3 hours or so with nothing but an X in the middle of the monitor I tried a restart, if I ignore the firmware request I can get the monitor to work however the console is locked with nothing in the displays and every LED on. I have attached a debug file. Thanks in advance Ferg debug_18-3-2013_15-28-49.dat
  3. Just booked an GrandMA2 for our upcoming end of year show as I cannot use our Leap Frog on Capture due to the above fault which I reported in May this year. That means an entire year of my production students have not had access to the training they require and I will have to teach them a new platform for their major show.... I will have to do it myself denying my students the chance to do it themselves. I feel let down by Zero 88 but my students feel more let down as they will miss out on the opportunity that I promised them at the start of the year, incase you hadn't noticed Zero 88
  4. Hi Peter, just wondering how far away the new OS is cheers Ferg
  5. Thanks Peter, look forward to the fix ferg
  6. Hi there, ....as yet no response would like to sort this as I use this console to teach with, in conjunction with Capture. Next week I am teaching operators at the Sydney Opera House how to operate a Grand MA2 with Capture so they are skilled enough to do my shows, it works just fine with the latest version with the MA2. I have work experience kids who have operated the Leap frog on a few tricky shows only made possible by using a visualiser such as Capture, they will be at the Opera House for this upcoming show, I want to show them similarities with the two consoles. At school we have
  7. Hi There just updated to 7.4 and still have the same problem Capture connects with version 2.6.14 but nothing later....any tips
  8. Hi There, recently had our Leap Frog updated to OS 7.3, the console seems to work fine however I no longer seem to be able to connect to Capture, even when the console says I have a successful connection. I have contacted Capture and they suggested I talk to you. I can make it work with version 2.6.14 of Capture but nothing later..... Thanks in adavance Ferg
  9. Hi There , just wondering if you guys have found out the cause of my issue? firmware maybe??? about to da a series of shows culminating in a huge show in December would like to iron out any issues beforehand Thanks in advance Ferg
  10. Thanks for the response Peter. I went into check it out today No NVR indication at start up (I noticed it said "NVR Retention check OK" as it booted up) Bios version is MLX8016 Cheers Ferg
  11. Hi there I am having an issue with our Leapfrog 96, the desk keeps reseting its clock to 1st Jan 2006 and 00:00:00 hrs. on start up. The battery has been changed and the issue remains... I am also having an issue when clearing fixtures and dmx patch in set up, where the desk crashes every time, deleting a whole show is no problem it only seems to be when clearing memories and patch info. I am running OS 7.2 Thanks in advance Ferg
  12. Can any body help with a Bullfrog equivalent to a Hog mark Q I had presumed using a full memory as opposed to a partial memory would achieve this, any help greatly appreciated ferg
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.