Jump to content
Zero 88 Community Support Forum

labby

Regulars
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

  1. I have a leapfrog 96 running the latest solution software, when scrolling through submaster pages the desk locks up and a black cross appears on the screen. i have to restart the desk to correct this. is there a fix for this problem?
  2. after naming submasters for a show i found that most of the names had disappeared when i started the desk up. all fixtures operate ok just annoying that names had gone. any ideas?
  3. hi i tried to follow your instructions but still no luck, entered setup and selected faders 31-35 which is where it was before, pressed delete but nothing happened. i have attached the manual that i think is the correct one for my cloth. everything else has patched in and is working its just getting this onto the faders that i cant do. i looked in the manual for the desk but still no luck. any help would be appreciated. 40342_MANUAL_GB_V2.pdf
  4. Thanks for that I will give it a try tomorrow.
  5. i have a showtec star sky mk2 and it was operated using faders 31 onwards, having wiped the desk it is now not working. i tried to patch it back to the faders but no response at all, when i checked the dip switches they were set at 250 (2,4,5,6,7,8). how do i patch this back in to operate on the faders? i have a leaprfrog 96 with latest software. many thanks
  6. can you still get old fixture library files for the leapfrog96? i have some vareytec par 56 lamps but cant patch them in as they are not in the fixture library. PAR 56 LED DMX RGB Short housing DMX 512 controllable 6 DMX channels RGB colour mix Stand alone function Sound-to-Light mode 151 LED (51 red, 49 green, 51 blue) Power consumption: Max. 26 W Dimensions: 350 x 285 x 260 mm Weight: 2 kg Incl. Filter frames Colour: Black Further information
  7. hi all since updating to the new os I can no longer select fixtures on my desk. pushing the home button has no effect. I have a leapfrog 96. any help would be greatly appreciated
  8. Hi all. i have a leapfrog 96 with the latest software installed and have recently tried to use universe 2 to patch some new effects lights. im an amateur so please be kind, can you run two universes at the same time? universe 2 has a cable running to an extra dmx splitter but no matter what i try i cant get any lights to work on it. both universes are enabled in the setup menu and i have green lights on all of the splitter output channels. any help would be appreciated. i tried using an rgb par to test it but still nothing
  9. Hi all i've been trying to install the new zero os onto a 1gb memory stick and keep getting the following message Installing to drive D: Formatting drive... Format Completed successfully. Installing boot sector... Copying install files to drive... ERROR : Extraction of install files failed.. Installation Failed. i've tried installing as administrator for both MBR files but still get the same message, please help. i am using windows 8.1 thanks in advance
  10. hi all I was trying to program a memory stack today but each time I pressed the record button I got black screen with a white x in the centre and the desk locked up, anyone have any ideas why this is happening. using zero os 7.6 thanks in advance mike
  11. Hi all does anyone know where I can buy a wheel assembly for a leapfrog 96 desk. I've looked through the distributers web sites but cant seem to find one. even google couldn't help thanks in advance
  12. i tried to catch the channels but still no luck. this is so frustrating
  13. im in non tracking mode and it is the channel faders that are the problem. i have a dimmer rack patched to the first six faders and these are the ones giving me the problem
  14. Hi guys, i am trying to set up a show on the go button but when i programe a memory it wont let me adjust the fixtures for the next memory. it seem to be only the dimmer racks that are affected,and i am unable to reduce the brightness of any of the cans connected to the dimmers. i have tried everything i could think of but to no avail. i have also looked through the threads on here but with no luck.im using a leapfrog 96 with 7.4 software installed and the latest fixture library. any help would be appreciated. thanks in advance.
  15. Hi i have a leapfrog 96 and was trying to add 2 showtec 250 pro moving heads. i managed to add then but cannot control all the functions with the wheels. i tried to focus them but was unable to. when i tried to use the faders where they were asigned i found that they no longer had any function and moving them did nothing. if you assign a light to a dmx address why do those faders not work? can anyone tell me where i am going wrong? if you add fixtures to the mfks can you use those non functioning channels for other things? please help mike
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.