Jump to content
Zero 88 Community Support Forum

dg_marvz@yahoo.com

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Philippines
  • Interests
    Lighting.

Contact Methods

  • Yahoo
    dg_marvz@yahoo.com
  1. dg_marvz@yahoo.com

    LEAPFROG 96

    Hi, Our console now is working and updated to the latest version. Its not totally fix because sometimes the problem goes back evertime i turned it on.. According to Sir Keith the console might have a faulty kontrox module ang need replacing... Thank you so much for your help Sir Ian and Sir Edward.. Greatly appreciated..
  2. dg_marvz@yahoo.com

    LEAPFROG 96

    I change the battery, push the flash disk but same result. i also did try to boot USB-ZIPP and the picture below appears then Z logo will appear then goes blank. So sorry im just a newbie in this. i don't want to try anything without consulting coz i may damage it further...
  3. dg_marvz@yahoo.com

    LEAPFROG 96

    There is no text appearing after complete loading but sometimes it appear... I also tried to update the OS but after complete loading in the Z logo it turns blank with the X. I will try what you said on opening the desk, changing the batteries and reset the flash disk. Is it possible that flash disk is faulty causing the problem. can it be replace? Again thank you for the response, hoping your advise will work. i will give an update as soon as i can.
  4. dg_marvz@yahoo.com

    LEAPFROG 96

    hi, thanks for the quick response Ian and Edward.. i have a bigger problem now Just recently today the console did not boot. After Complete loading, the monitor just went black with an X in the center and the tiny monitor in the console is displaying "loading please wait" . hope you can help me with this problem. Btw i did not update the console yet..
  5. dg_marvz@yahoo.com

    LEAPFROG 96

    hi, thanks for the quick response Ian and Edward.. i have a bigger problem now Just recently today the console did not boot. After Complete loading, the monitor just went black with an X in the center and the tiny monitor in the console is displaying "loading please wait" . hope you can help me with this problem. Btw i did not update the console yet..
  6. dg_marvz@yahoo.com

    LEAPFROG 96

    I have been using leapfrog 96 in our school and it has not been updated since..the version now is 5.3.0. is it ok to update it directly to the latest version 7.9.4? hoping for your response, thank you
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.