Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
pol

colour &zoom in submasters

Recommended Posts

hello,

 

we use both led parcans (Briteq pro beamer MK2 /AR2D) and led fresnels (Briteq BT theater /STD.P)

the issue is when we used the submaster. We try to store the colours and the focus in the submaster both. And keep it fixed. i play with the submaster behavior and the defaults in the set up.

Or the colour is fixed, or the focus. I try several options, but the issue stays. Or the colour is ok and the focus walks away when the submaster is zero. Or the focus is ok and the colour behavior doesn't listen to the stored value.

Any suggestion?

 

kindly regard

pol

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Pol,

Do you want the focus to snap and the colour intensity to rise and lower with the playback fader?

This could be achieved by make a cue stack in the playback.

The first cue snaps the focus into position with no fade times.  Then use the second cue to raise the colour with a fade time and set trigger to auto follow cue 1.

Reverse the steps for releasing lower the intensity.  Make sure tracking is set on.

eg

Cue 1 Record focus with no fade time on the go trigger

Cue 2 Fade up the colour intensity on an auto trigger after previous cue

Cue 3 Fade down the colour intensity on the go trigger

Cue 4 Record focus with no faded time on an auto trigger after previous cue

You will need to use the button under the playback to trigger and release, but as long as the raise and lower on the fader is enable, this will allow the colour intensity level to be controlled as well.

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 16-3-2018 at 4:02 PM, pol said:

hello,

 

we use both led parcans (Briteq pro beamer MK2 /AR2D) and led fresnels (Briteq BT theater /STD.P)

the issue is when we used the submaster. We try to store the colours and the focus in the submaster both. And keep it fixed. i play with the submaster behavior and the defaults in the set up.

Or the colour is fixed, or the focus. I try several options, but the issue stays. Or the colour is ok and the focus walks away when the submaster is zero. Or the focus is ok and the colour behavior doesn't listen to the stored value.

Any suggestion?

 

kindly regard

pol

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Pol,

Did Peachy's answer help at all?

Are you saying when you set the fixture's Colour and Focus into a Playback, you then don't want it to be changed by any other Playbacks? If so this will happen by default, if you don't have any Colour or Focus data recorded in any of the other Playbacks.

Feel free to attach your Show File from the FLX S, with a description of where you're seeing the issue, and I'll take a look.

Edward

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×