Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
LifeChurch

New update for leap frog 48 not playing scenes

Recommended Posts

Scenes don't have steps but sequences/chases do...

 

What you could try is to record the first state in the scene then convert the scene to a chase, then insert/add a step and carry on - it might be that you've not realised that you're missing recording the first state as you change mode to chase?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I must say that I don't support all these "personal email sent" solutions without future posts here, so that everyone can see what was the issue and especially the solution...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi JakeS,

 

We're aware of a bug that means this occasionally happens when creating a chase - we’ve fixed the problem, and are currently Beta Testing the software, so we are asking those who report the issue to give the new software a go.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

wie have the same problem. (LeapFrog48 and LeapFrog 96) The first step of an own-build chase is dark. When I load them manually in the programmer the step will be shown normal.

Furthermore: In older OS-Versions it would be possible to copy a Submaster to another Submaster with select the new Submaster by pressing the Flashkey. Now it dosn't work. Is ist a bug, a feature or a problem with our LeapFrog?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×