Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
jrphs

Moving Light Chases/Cues

Recommended Posts

Hi

 

We have recently bought a Solution and can't fault it! I am still working my way through its functions etc. I have been programming a show on it and hit a small snag which I can't work out!

 

I have programmed a couple of chases into the cue stack but when I have programmed a cue after the chase cue, the moving lights will dim as they should but they continue to run the chase! I have tried to home them and turn the intensity to 0% then programmed the next cue but they still move.

 

It wouldn't be so bad but they are quite loud when they move! Am I doing something wrong?!

 

Thank you

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jack,

What version of software are you running?

Are you in 'Tracking' or 'Non Tracking' mode?

If 'Tracking', do you have 'Smart Tag' enabled?

 

Best regards

 

Jon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jon

 

The board is in 'non tracking' mode and the software version is 7.7.0

 

I'm sure I'm just missing something small here.

 

Thank you

 

Jack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×