Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
kgallen

Fixture parameter "bleed through" to other fixture

Recommended Posts

Hi,

 

I just defined a fixture for an Apollo RightArm (pan, tilt) [plus a brightness channel for the attached lamp]. This was defined from scratch, not by copying another fixture definition.

 

In the fixture editor, this definition looks fine. However when I load it into my Fat Frog (10.12) and set a fixture (#10) to this profile, I get some other attributes showing on that fixture, that look like attributes from a MAC500 type fixture - Effect, SizeX, SizeY, Rotn etc. I don't have any MACs set as fixtures on the desk, although MAC fixtures do exist in the CFT on the desk.

 

Ideas? Or how stupid have I been...?

 

Screenshot of FF and FE, Fixtures file attached.

 

Thanks,

Kevin

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm guessing ^_^ that it's because you've defined a speed parameter for the fixture, the software/desk adds the offset parameter for doing fans of moving heads as it tries to be helpful. Can you delete the Speed parameter and see what happens?

 

(Happy New Year by the way!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Those are the built in effect parameters and will always be under the P/T options when you press the buttons no matter what fixture you have or create.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks guys. That makes sense. Just confused the heck out of me - back and forth to the fixture editor trying to work out what I did wrong!

 

Kevin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×