Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Ricksaw

led mover not saving in cues?

Recommended Posts

Hello all,

 

I have a led mover that wont save any data, be it position, colour or intensity in cues? the unit operates just fine but the solution wont remember any data? other movers are being used on the desk and save ok, is there something when the profile was made that got missed off?

 

many thanks

 

Rich.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Rich,

 

I believed you phoned the office this morning and Tyler is currently sorting this for you?

 

If I'm wrong please let me know!

 

Thanks

 

Jon

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem, I just added 4 Phantom 575 pro's to the rig but i am not able to save any positions or memory's. I can control the lights using the weels and the position palette, but for some reason i am unable to save.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alstead,

 

A couple of questions to clarify;

Do you have any other movers configured on the desk and if so, are you seeing the same behaviour with them?

What software build is on the desk - 7.7.0?

Could you attach a show file to be looked at?

 

Regards

 

Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have loaded your show and did the following:

In the OUTPUT WINDOW - WINDOW SETUP - select SHOW FIXTURE SECTION - confirm with OK

SETUP - DESK SETUP - MEMORY DEFAULTS - TRACKING - YES

Working fine for me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×