Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
RichardH

Alphapack 2 Overload problems

Recommended Posts

Hi,

 

I "manage" the hire section of a student run theatre. One of our alphapack 2s is having problems - based on the following symptoms, can anyone suggest anything?

 

 

1) On power on, the 'mid-dim buzz' - the sound you get normally mid fade - starts straight away, but very quickly becomes stuttery and broken up.

2) The moment any fader on the front is pushed up, the overload light starts flashing

3) Overload light goes solid at about 40% of any channel

 

Note that this happens with nothing plugged into the outputs (even the fuses removed). If something is plugged in, it stays very dimmer and flickers.

 

Any suggestions would be appreciated!

 

Regards,

Rich Hall

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Rich,

 

It sounds like a failure of the overload circuit components.

Please PM on the address below to take this further.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.