Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
crunchylogic

Cannot get any RS232 communication working with Chili Node + Crestron + Chili Dimmers

Recommended Posts

Hey there Zero88

 

Hope your new year is going well! Just having an issue an installation we just did out in Munich with a few 24 channel chili dimmers and a chili rs232 node. Trying to control the dimmers from the Crestron AV2 processor hooked up through an RS232 to the Chili RS232 node to the RJ 12 to the RJ12 on the chilli dimmer and I cant get any messages back or affect the dimmers at all.. Im @ 9800, 8, 1, n and have the chilinet enabled and dimmer no.s correct.. not sure what to do. Any assistance is appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there,

I'm having the same problems.

I'm Using an AMX NI-3000 with a Chili PRO 12-10i + RCD.

Connected my chilinetwork as following:

 

Dimmer (120 Ohm)> RJ12 > RS232 Node > RJ12 > Chili control panel 7 Button > 120 Ohm

 

When i push a button on the control panel the dimmer recalls the Memory. But when i send a command over the AMX,

I get none RX back and nothing happens on the Dimmer.

 

The green LED on the NODE flashes, The Red LED does not light up at all.

 

What is the problem, i'm trying for more then a week now to get it to work....

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×