Jump to content
Zero 88 Community Support Forum

Recommended Posts

I seem to have a problem with the zero 88 remote software running on a windows xp computer connecting to an OrbXF.

 

I am able to see the Orb on the network and so believe it is not a problem with our network but when I try to connect to the desk it comes up with a message saying password incorrect I have tried this with the password on and off from the orb network settings still with no joy the command line is saying the password is invalid.

 

Any thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Danno,

 

Which version of software on the console are you running?

 

Try disabling the password on the console to see if the software connects properly.

 

Regards,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jon,

 

I am running the latest version of the console software and I have already tried to connect with the password disabled.

 

Thanks,

 

Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Did this work?

No it did not workDan

 

 

Did this work?

No it did not workDan

 

 

Did this work?

No it did not workDan

 

 

Did this work?

No it did not workDan

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's very strange. Are you definitely running the latest desk software? We're currently on ZerOS 7.2.1.

 

You can look this up by going into SETUP > FILES > Desk Information

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Danno

 

What IP addresses do you have assigned to the desk and the PC? The application discovers the desk using UDP broadcast packets, which can mask some IP addressing issues. If your IP address is not in the same range as that of the desk, that could cause connection problems.

 

Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Peter, It was definitely not a network related issue, the Orb and the PC/ Ipad where all in the right vlan. I have now been able to connect to the desk via the remote devices however it is still not working correctly - The desk has crashed at least once whilst being remotely controlled and even though the remote device is connected to the right vlan with the correct IP address etc I still sometimes cannot see the desk at all to connect to. any thoughts would be great!

 

Dan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×