Jump to content
Zero 88 Community Support Forum
Sign in to follow this  
s d jefferson

Mover Dimmer Wheel problem

Recommended Posts

I have a Bullfrog running 10.1.

 

On Friday, the dimmer wheel refused to dim any of our moving lights, it just made them start flashing. However the wheel works perfectly on the other functions such as pan/tilt colours and gobos.

 

This only became an issue on Friday. We were able to work around it as this was not a show, but what is happening?

 

I have taken the board apart and put it back together and there are no loose parts or cables and everything else work fine.

 

Can anyone help?

 

Simon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Simon

 

The fixtures are treated HTP so if they are programmed at 100% on the memories or a submaster is up at 100%, you won't be able to dim them down. Try bringing the Playback X master down and all the Submasters and see if that helps.

 

What fixtures are you using?

 

Peter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Peter

 

I am using Robe 575 AT ColorWashes and Robe 575EAT ColorSpots running in Mode 1 and the problem has only just arisen after using them for 4 years. However I will try your recommendation and get back to you soon

 

Thank you for your advice

 

Simon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×