Jump to content
Zero 88 Community Support Forum

Search the Community

Showing results for tags 'memories'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • Operator Database
  • Product Support - Current Products
    • ORB & ORB XF
    • Solution & Solution XL
    • FLX
    • FLX S24 & FLX S48
    • Dimmers
    • Network & Data Distribution
  • Product Support - Software
    • ZerOS
    • ZerOS Apps
    • Fixture Library & Editor
  • Product Support - Discontinued Products
    • Jester Range
    • Leap Frog 48 & 96
    • Frog 2
    • Frog Range MK1
    • Illusion Range
    • Other Discontinued Products

Categories

  • General downloads
  • ZerOS
    • Current
    • Legacy
  • Capture Demo Packs

Found 4 results

  1. Head moving when not dark

    I’m programming memories on a Solution XL at the moment and am having an issue with movers. The issue is this: Head A and head B are involved in memory 1 (both are showing blue). For memory 2, head A is not needed (it’s intensity is recorded at 0) and head B remains unchanged. For memory 3, head B fades out and Head A is required at a new position (in blue). The problem is that as memory 2 becomes active, head A instantly changes to white (the ‘Home’ colour I guess), begins to fading to black and starts to move to the position required for memory 3. It’s being driven by ‘move on dark’ but it is moving before it is dark. I need head A to fade down in blue and then move once it is at zero. What am I doing wrong here?
  2. Moving Scene on Memories

    Hello Guys, My problem: On memories I have 1 chaser (moving scene) from my spot movingheads and 1 chaser (also moving scene) from my wash movingheads. Now i want to start the scene with my spots and then the scene with my washes. Independently of each other. On my stage there are the spot movingheads and I have a dancefloor there are the washes. Maybe I want to start the moving scene on the dancefloor and the moving scene on the stage is doing anything other. You understand my problem ? Regards Massimo oouhh I have a Leapfrog 48
  3. Hey guys, Im currently programming my movers using memories. I made 30 position palettes with my movers standing still (static) and moving (dynamic), using the build in figures of the desk. It is my purpose to easily fade from a static position to a dynamic one, to have a smooth transition between different memories. So my memories are based upon the position palettes with a fade in & out time, and under “special” I switched position from snap to fade(u). I did this for all my memories. So the expected result is a smooth transition going from a static position (movers pointed at drummer), to a dynamic one (an ellipse shape with a certain speed), and vice versa. Now what happens?: The movers slowly move towards the center of the shape (0.5 x fade time), and then snap towards the starting point. From there the desk starts the shape run. This is very ugly and unwanted behavior. How to prevent this? The same thing happens going from a dynamic memory to a static one (now the movers snap towards the center, and then start to fade) I have been thinking of mark/setup cues/memories, but the only solution is to move in black. This is however, not what I want, because that removes the whole effect, and I want only my submaster faders to influence the intensity channels (and thus not the memories). Does someone know how to solve this? Thnx in advance! (by the way, the fanning option is really awesome)
  4. BullFrog Memory Problem

    HELP!!! Im currently running a BullFrog 96 in my theatre but for some reason its started acting up. Basically whenever i create a memory in the cuestack and then create a following memory on the next cue, the generics that i take out from the previous scene stay in, to the point where i just end up with all my generics on? Really need some help as i have a show coming up at the weekend!! Thanks, Sam
×