Jump to content
Zero 88 Community Support Forum

Search the Community

Showing results for tags 'macros'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • General Discussion
    • Operator Database
  • Product Support - Current Products
    • FLX S24 & FLX S48
    • FLX
    • Solution & Solution XL
    • Dimmers
    • Network & Data Distribution
  • Product Support - Software
    • ZerOS
    • ZerOS Apps
    • Fixture Library & Editor
  • Product Support - Discontinued Products
    • ORB & ORB XF
    • Jester Range
    • Leap Frog 48 & 96
    • Frog 2
    • Frog Range MK1
    • Illusion Range
    • Other Discontinued Products

Categories

  • General downloads
  • ZerOS
    • Current
    • Legacy
  • Fixture Library
  • Capture Demo Packs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. marineboy63

    Orb XF Macros in cues

    I’m having a bit of trouble with Macros on our Orb XF. I can’t assign more than one macro to a cue. If I assign one (e.g. M11) it works but if I assign two, (M11:M27) neither of them run. Also I can’t assign Auto Macros. They don’t seem to work at all. What am I doing wrong? Cheers.
  2. Hi everybody, for some time, we use the Zero88 Solution and all work quit fine. So I read the manual and looked at the programming of macros. The standard ideas like "lamp off" "lamp on" are very usefull. So i want to ask the community and programmer of ZerOs in witch way they use macros for their show. so far... WuGGu
  3. WillFeasey

    Mac 500 Lamp On Macro

    Hiya, for some reason I'm having trouble persuading some mac 500's to lamp on from the desk without using the parameter wheel. I've tried entering both the dmx value of the lamp on command (BEAM 230) and also the percentage value (BEAM 90) to no effect. I want to create a macro to lamp them on to make the process speedy and precise (something which the parameter wheel is not). What am I doing wrong? thanks, Will
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.