Jump to content
Zero 88 Community Support Forum

Kresten Bager

Regulars
  • Content count

    56
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • MSN
    kresten_bager
  • Website URL
    http://www.scenelys.dk
  • ICQ
    13111757

Profile Information

  • Location
    Denmark
  1. Chromlech Jarag fixture profil

    Hi Jon, Thanks for the profile - I'll give it a try! Best regards Kresten
  2. Hi all! I'm doing a show tomorrow where I'll be using 24 Jarag fixtures. Does anyone know if you can make a fixture profile for this fixture? I'll need 25 dimmer ch. and 6 'beamshape' parameters, can this be done? If not any thoughts on how to use this fixture - I cannot patch 744 dimmer ch. as there are not enough MFK's The fixture is described here: http://www.chromlech.fr/media/support/manuels/userguide_revD_full_eng.pdf Best regards Kresten
  3. Spice 1210 no good with Artnet

    Hi all, I'm having problems with one of my Spice 1210 dimmers and controlling it with DMX via Artnet. I have a LeapFrog96 sending Artnet to a ELC dmXLAN node8. This works great with all my moving heads and three other Spice 1210 dimmer blocks. However the on dimmer block will show the following in the LCD: DMX: 1 Temp: OK DATA ERROR Temp: OK DMX: INV Temp: OK After the last message it will go back to the first (DMX: 1/Temp: OK). Like I said three other dimmer blocks are recieving the same signal and have no problems with it. The dimmer block with the problem seems th have different firmware from the other three. It has a menu item to see the supply status, the other three do not have this menu item. The failing block has SN: 0130041 03******. When I connect the block directly to the LeapFrog's DMX output everything works fine. When I try to output data from an Swisson X-MT-120 DMX tester the dimmer block also fails. I'm guessing it has something to do with the update frequency of the DMX signal. And without pointing finger it seems the error is with the dimmer block :-) Have you heard of theis error before and is there a new/old firmware I can load to the dimmer instead? Thanks very much! Best regards Kresten Bager Scenelys
  4. Fixture editor in desk

    Hi all, Just a random thought. Can the Fixture editor be ported to Linux to allow it to run on the desk (zOS type desks)? This would make tweaking the fixture profiles much easier. Best regards Kresten
  5. Clay Paky 700 HPE

    Hi all, A request: the Clay Paky Alpha Spot 700 HPE profile is missing, could you add this please? Also there is a Spot 700 but looking at the Clay Paky site there is no such fixture (only the wash, beam and spot HPE). Thanks very muck! Best regards, Kresten
  6. External Touch Screens

    Hey All, Just to let you know, I've tested the Elo ET1746L and it works great with the LeapFrog 96! Take care, Kresten
  7. Colour effects for RGB fixtures

    Hi Peter, Sounds great! I saw the RGB + virtual dimmer fixture but the ones I used were 4 ch. fixtures (R,G,B,intensity) I'll sign up for beta testing! Best regards Kresten
  8. Colour effects for RGB fixtures

    Hey all, I did a show with 16 LED par cans. 1. There was no generic RGB+dimmer fixture so I created my own - no biggie - just takes a bit more preparation but would be nice to have as generic. 2. As far as I could tell the colour effect presets do not apply to RGB fixtures - could they be included or perhaps some new presets be made? See you at PLASA Best regards Kresten Bager
  9. Suggestions for the PDA

    Hey all, I tried the remote a few days ago and it works really well. I did think of a few things however: 1. Dragging a fader (scroll bar) on the PDA is kind of difficult. On Windows you can click on a scroll bar (outside the indicator) and it will jump . Would this be possible to implement on the remote? See attached screendump. (click where the red arrow is pointing) 2. The ability to edit a pallet would be great. This way you can fix any focus or position errors from stage. 3. A clear button to clear the command line (could be placed next to the range indicator). 4. A shortcut to the commandline e.g. an icon next to the range indicator (which by the way is a nice feature). Best regards Kresten
  10. Monitor mount

    Hey all, Sorry this is not much of a suggestion but rather a question: Is there a monitor support bracket for the Leapfrog 96 like there is for the Frog2 ? Best regards Kresten
  11. Dead preset faders

    Hi again, My colleague tried the desk with version 3 and saw the same problem once during a job. I'll lookout out for any way of reproducing it. See you all. Kresten
  12. Frog 2 Remote

    Hi all, What are the system requirements for a PDA to use the remote software? E.g. Windows Mobile 5/6, standard/professional, ram, cpu? Or are there any units you have tested that you can recommend? I guess having a big screen is an advantage? Best regards Kresten
  13. Patch with offset (round numbers)

    Hi all, Great job on the version 3 software - just testing it now. And now an idea: It would be nice to be able to space fixtures when patching. E.g. our movers use 28 DMX channels but I always patch them in 30 intervals - i.e. 100, 130, 160 and so on. So when specifying the universe and starting address it would be nice to be able to add 'spacing'. E.g. adding a spacing of 2 would solve my patching 'problem'. The spacing value should default to the number of channels the fixture uses - 28 and then the user can increase the number to 512-(start chan+spacing). Best regards Kresten
  14. Dead preset faders

    Hey All, I'll try do the full update at some point. I don't think it's the preset mix mode as I've had the fader all the way from 0 % to 100 % several times. Best regards Kresten
  15. Dead preset faders

    Hi all, I've observed on several occasions that a few of the preset faders have been unresponsive. When i raise the affected faders (usually 2 or 3) the output does not change. However all the other faders work fine. One minute they work - the next they don't so it is not a patch problem. I don't recall if the flash buttons worked - but I don't think so. Setting the desk to preset 1&2 (48) and then back to wide (98) seemed to solve the problem. The problem popped up a few (2-3) times but I cannot recall if the same preset faders were affected. On one occasion the thumb wheel was also affected and did not react to any user input. I used the latest SW version 2.? Best regards Kresten
×